Når du gerne vil hjem (til dig selv)

Måske mærker du en indre lyst til at gå mere ind i mindfulness og livsbevidsthed. Fordi der er et eller andet, der taler til dig. Finde lidt mere ud af, hvad det er og hvad det kan gøre for dig. Du har måske snuset til meditation eller lavet en smule yoga. Måske har du allerede læst en bog om mindfulness. Og nu vil du gerne gå lidt videre.

Eller måske har du et konkret behov. Det kan være, du er stressramt eller begynder at mærke presset fra stress. Fra angst. Eller måske fra depression.

Måske har du svært ved at bevare roen og overblikket i en hektisk hverdag. Og den ene bekymring tager den anden. Ligesom du måske går rundt med tanken om, at du ikke er “god nok”. At du ikke fortjener noget. Og at du “bare skal tage dig sammen.”.

Måske er du træt af at skulle hænge på “hamsterhjulet” dag ud og dag ind.

Der kan være mange årsager til, at du er “gået ind af denne dør” og kigger ind på denne side. Allerførst skal vi berolige dig med, at du ikke er alene. Rigtig mange, som kommer til os, kommer med lidt eller måske mere af alt dette.

Og oplever, at det virker. At der faktisk er en vej igennem og videre.

Og vi kan glæde dig endnu mere.

For her kan du finde præcis det, du leder efter.

Uanset om du helst vil sidde derhjemme i fred og ro og følge et on-line forløb, eller om du vil med på en af vores uddannelser. Eller om du vil gå “all-in” med et personligt forløb med Flora.

Vejen videre er herunder. Vælg den, der passer dig bedst lige nu:

On-line forløb og kurser

Dette er vejen for dig, der måske har svært ved at finde tiden til at deltage i de “fysiske” uddannelser og helst selv vil vælge tid og sted for din rejse.

Eller for dig, der har det bedst med at sidde i fred og ro med en god kop te, din computer eller tablet og arbejde dig frem i dit helt eget tempo.

Eller for dig, som måske i første omgang bare lige vil snuse lidt mere til tingene og lige se og mærke, hvordan Flora underviser, inden du måske vælger at tilmelde dig en uddannelse.

Altsammen er meget normalt og meget forståeligt. Og heldigvis er der her også en del gode muligheder til lige netop dig.

Du kan enten vælge en af “10 dage til…” programmerne. “10 dage til…” er forskellige on-line forløb på 10 dage, som hver har et specifikt emne. Det er en helt ny on-line programserie, som vi er i fuld gang med at udvikle, så der kommer hele tiden nye forløb til.

Du kan se de aktuelle “10 dage til…” forløb lige her:

 

Hvis du gerne vil have daglige input i form af en mail med en lille inspirerende tekst – og have adgang til et on-line videotek med meditationer, yogaprogrammer og andet godt, så skal du melde dig ind i Floras on-line klub “At Leve Mindfuldt med Flora”. Det koster kun 59 kr om måneden – det er mindre end 2 kroner om dagen. Og hver dag giver Flora dig en kærlig påmindelse, som hjælper dig til at holde fokus.

Se mere til on-line klubben her:

Mindfulness Practitioner Århus

Uddannelser

Vores 9 ugers uddannelse har forandret livet for flere end 500 mennesker de sidste mere end 5 år, hvor vi har udbudt den.

Der er mange ting, vi kan læse os til eller lære gennem on-line forløb og begge disse kan hjælpe meget på de rigtige tidspunkt. Men at mødes med den samme engagerede gruppe af ligesindede mennesker en gang om ugen i et par måneder, skaber en forandring på et dybere niveau.

En af årsagerne er, at vi arbejder meget med kroppen i vores tilgang til mindfulness og personlig udvikling. Mange af vores mønstre, begrænsninger og overbevisninger “sidder” ofte i kroppen. Og de blide nærmest terapeutiske yoga-stræk, som Flora har udviklet skaber kropslige erkendelser og forløsninger, som hjælper til de sindsmæssige erkendelser og forløsninger, som vi ofte skal igennem for at flytte os.

Det er meget svært at læse sig til dette. Og derfor er vores uddannelser også eftertragtede og siden starten i 2012 har vores hold med ganske få undtagelser været totalt udsolgt.

Grunduddannelsen er Life & Mindfulness Practitioner. Det lille “Life” antyder, at det er mere end mindfulness, du lærer på dette forløb og det er ganske rigtigt.

Du lærer naturligvis alt der er værd at vide om mindfulness – og du lærer det på en praktisk anvendelig måde gennem kroppen, men du lærer meget mere end det. Du lærer en dybere livsbevidsthed, som også arbejder med dine mønstre, dine begrænsende overbevisninger og hvordan du ser dig selv.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er en transformerende uddannelse, som er helt unik af sin art.

Det kan du læse mere om lige her:

To stole

En-til-En

Hvis du vil have den direkte viden i et eksklusivt forløb, hvor det kun er dig, det handler om, så er En-til-En mulighederne noget for dig.

Det kan være fordi der er helt konkrete ting, du gerne vil have hjælp til at få sat på plads. Eller det kan være, du måske allerede har været igennem et uddannelsesforløb og nu har brug for at blive hjulpet tilbage på sporet.

Det kan også være, at du gerne vil lære mindfulness, men ikke kan finde mulighed i kalenderen til et ugentligt forløb, men i stedet vil aftale et forløb, som passer til dine muligheder.

I alle disse situationer er der mulighed for at booke en-til-en forløb med Flora Eriksen.

Det kan være en enkelt coach-samtale via Skype.

Det kan være et coach-forløb via Skype – som regel over 5 gange.

Eller det kan være et aftalt og planlagt individuelt forløb, som kan kombineres med Skype og fysiske møder, f.eks. hvor du arbejder med mindfulness, yoga og meditation en-til-en med Flora.

Fælles for alle disse muligheder er, at du får en unik og personlig hjælp og coaching af en af landets dygtigste mindfulness undervisere og rådgivere.

Flora kører kun nogle ganske, ganske få af disse forløb i løbet af året og da hun både er effektiv og eftertragtet, er det nogle eksklusive forløb, som koster derefter. Til gengæld er du i de absolut bedste hænder hos en meget kompetent mindfulness ekspert og underviser.

Du kan læse mere om de enkelte muligheder her:

"Når det handler om at leve et liv med glæde, nærvær og passion, hvad er så den største enkeltstående udfordring, frustration eller modstand, som forhindrer dig i at leve på denne måde?"

Dette er det første og vigtigste spørgsmål, vi stiller i vores “Deep Dive Survey”, som den hedder.

En lille undersøgelse, som vi bruger til at gøre os bedre til at forstå, hvad lige præcis du har allermest brug for.

Hvad der fylder allermest for dig. Og hvad din største udfordring er.

Hvis du vil hjælpe os til at blive endnu bedre til at udvikle og tilbyde forløb, uddannelser og tiltag, så vil det betyde meget for os, hvis du vil bruge nogle minutter på at svare på de 6 spørgsmål….

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller et input i feltet herunder. (Brug det dog ikke til at besvare undersøgelsens spørgsmål – her skal du klikke på knappen lige herover). Du er også velkommen til at sende os en mail på info@mindfulness-akademiet.dk.

Skriv en kommentar