Der er mange muligheder for at bruge mindfulness i dit job.

Det kan være som pædagog eller lærer. Eller det kan være i en HR funktion i en mindre eller større virksomhed. Eller i et job i det offentlige, f.eks. som ansat ved ældreplejen eller lignende.

Eller som selvstændig eller freelance yogalærer, som terapeut eller kropsbehandler.

Eller…

Herunder kan du komme din situation lidt nærmere.

Og se, hvad der kan være dit næste skridt, nærmere det, du drømmer om….

 

Hvis du arbejder med mennesker.

Når du arbejder med mennesker, så ved du, at nærvær og opmærksomhed er nøglen til succes i dit job. Du ved også, at der er tusinde ting, der naturligt forhindrer dig i at bevare dette nærvær og din opmærksomhed.

Med mindfulness kan du lære det.

Og du kan lære at navigere i en hverdag, som er fyldt med forandringer og øjeblikkets udfordringer. Mindfulness kan være dit anker i sådan en hverdag.

Derfor er der efterhånden rigtig mange institutioner, kommuner og undervisningssteder, der sender deres medarbejdere på mindfulness uddannelser.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er den helt rigtige uddannelse til dig, der arbejder med mennesker – uanset om du vil bruge uddannelsen til at blive bedre i dit nærvær i dit job eller hvis du vil lære, hvordan du kan videreformidle mindfulness på elementært plan.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen giver dig ikke kun teori og praktiske værktøjer, den gør det også muligt for dig at stå fast i dig selv – også i en udfordrende hverdag.

Hvis du er chef, leder eller medarbejder

Det er oplagt at lære mindfulness, hvis din profession er indenfor HR og medarbejder-udvikling. Udover at det gør dig dygtigere til selv at navigere igennem hverdagens forandringer og udfordringer, kan du med en god viden om mindfulness principperne og værktøjerne også hjælpe og guide dine medarbejdere og kolleger.

Mindfulness giver robusthed. Men ikke den slags robusthed, hvor du, som en træt gammel bokser, bare står i ringhjørnet og tager imod slag efter slag. Nej, det er en mere årvagen robusthed, hvor du bliver dygtigere og hurtigere til at “se slagene komme” og med opmærksomhed og nærvær kan beslutte, hvordan du skal agere bedst muligt i situationen.

Det er især en kompetence, som du – som chef eller leder – kan have stor brug for, men også som medarbejder, hvor både krav og omskiftelighed  også er stor i dag.

Der er ingen tvivl om, at mindfulness er en af fremtidens efterspurgte kompetencer. I en mere og mere konkurrencepræget verden, hvor tingene  forandrer sig fra dag til dag – hvis ikke hurtigere – er ro, overblik og nærvær en væsentlig styrke og kompetence.

Life & Mindfulness Practitioner den helt rigtige uddannelse er den helt rigtige uddannelse til dig.

Hvis du er yogalærer, terapeut eller behandler.

Som yogalærer, terapeut eller tilsvarende arbejder du med mennesker i tætteste form. Sårbarhed, nærhed og nærværende opmærksomhed er nogle af nøgleordene.

Du har naturligvis din grunduddannelse indenfor dit felt helt på plads – og du har måske også din egen praksis og virksomhed, hvor du ønsker at tilbyde dine klienter noget ganske særligt.

Mindfulness er oplagt til dig.

Både så du kan udvikle og træne dine kompetencer som yogalærer, terapeut eller sundhedsudbyder, men også så du kan udvikle og udvide dine tilbud, f.eks. med undervisning i meditation, bevidst nærvær og tilsvarende.

Mindfulness vil ikke kun give dig selv mere overskud, balance og ro – det vil også gøre, at du bliver en endnu mere eftertragtet og unik behandler.

Gennem tiden har vi uddannet indtil flere yogalærere, psykologer, terapeuter, familierådgivere, kosmetologer, ergoterapeuter, massører og andre kropsbehandlere til Life & Mindfulness Practitioners. Og alle har kunnet bruge uddannelsen direkte i deres virke.

Der er ingen tvivl om, at det også er den helt rigtige uddannelse for dig.

Hvis lige netop din profession ikke rammer inden for en af de 3 muligheder herover, så kontakt os. For. Mindfulness er også for dig.

Hvis du gerne vil lære lidt om mindfulness på en nem, enkel og uforpligtende måde, har Flora lavet et 10 dages Mini Mindfulness INTRO program, som du kan følge on-line. Hver dag får du en lille video på 5-10 minutter, som lærer dig dagens mindfulness trick, som du kan bruge med det samme. Du kan bruge forløbet, hvis du er helt ny for mindfulness – men du kan også bruge det til at genopfriske din mindfulness praksis eller for at få ny inspiration.

Hele programmet koster kun 398 kr – men ved hurtig tilmelding, får du det til HALV PRIS!

Hvis du har spørgsmål eller input til os, er du velkommen til at skrive i feltet herunder. Din kommentar bliver først synlig, hvis vi slår den op på siden – så du kan sagtens skrive uden, det bliver offentliggjort. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@mindfulness-akademiet.dk. Hold dig endelig ikke tilbage.

Skriv en kommentar