Hvis du vil gå hele vejen ...

Mindfulness er ikke et modefænomen.

Lad os slå det fast med det samme. (Hvordan kan det i øvrigt også være det, når det er baseret på over 2.000 gammel viden og visdom.)

Mindfulness er dog et relativt nyt begreb her i vesten. Og alligevel ikke… for Jon Kabat-Zinn startede sit fornemme og beundringsværdige arbejde med mindfulness for mere end 30 år siden og i dag er det måske et af de hurtigst voksende områder indenfor både personlig udvikling og ikke mindst stress- og sygdomsbehandling.

Gennem de senere år har stadigt flere og flere forskere undersøgt og belyst fordelene ved mindfulness og der er fundet overraskende mange områder, hvor mindfulness har en beviselig positiv effekt på menneskers velbefindende. Faktisk har mindfulness en positiv effekt helt ned på celleplan og på f.eks. hjernens elasticitet og fysiologiske udvikling.

Der er derfor ingen tvivl om, at vi kun har set indledningen på efterspørgslen efter kompetente mindfulness undervisere og eksperter.

Derfor er der heller ingen tvivl om, at du med rette kan drømme om en fremtid som mindfulness underviser. I kombination med HR ressourcer vil mindfulness f.eks. være en efterspurgt kompetence i fremtiden.

Hvis du drømmer om at gøre mindfulness til din levevej er du kommet til det rigtige sted.

Gennem flere år har vi uddannet Mindfulness Practitioners, som allerede i denne grundlæggende uddannelse lærer formidling af mindfulness på et elementært niveau.

I 2016 introducerede vi Mindfulness Educator® , som er den  absolutte topuddannelse til dig, der vil gøre mindfulness til din levevej. Og som mener det alvorligt.

Det er ikke en uddannelse, du kommer sovende til. Det er heller ikke en uddannelse, der kan klares på et par weekender eller nogle få ugers kursus.

Den samlede Mindfulness Educator® uddannelse tager fra 1,5 til 2 år (eller længere afhængig af din situation og muligheder) og giver dig dybdegående kendskab til mindfulness, didaktik, undervisningspsykologi ligesom du rent praktisk lærer at gennemføre et mindfulnessprogram og et kort mindfulness-yogaprogram.

Uddannelsen er bygget op af de 3 niveauer:

> Life & Mindfulness Practitioner®

> Advanced Life & Mindfulness Practitioner

> Life & Mindfulness Educator®

Det er en eftertragtet uddannelse, som vi mener alvorligt.

Derfor optager vi kun 10 studerende på uddannelsen om året, hvilket bl.a. sikrer, at du bliver en del af en eftertragtet og eksklusiv gruppe af mindfulness undervisere på meget højt niveau.

Du kan vælge at booke plads på hele uddannelsen – altså alle 3 niveauer – på een gang, eller du kan bygge uddannelsen op med et niveau af gangen, alt efter, hvad der passer dig bedst.

Hvis du har en grundlæggende uddannelse fra et andet uddannelsessted, kan du fra 2018 tage en suppleringsuddannelse, som opkvalificerer denne uddannelse tilsvarende Life & Mindfulness Practitioner® uddannelsen, hvorefter du kan fortsætte med niveau 2 og 3 til en endelig uddannelse som Life & Mindfulness Educator®.

Herunder kan du se de aktuelle Life & Mindfulness Educator® hold, hvor du også kan læse flere detaljer om uddannelsen.

Hvis du har brug for at drøfte dit personlige forløb og muligheder er du hjerteligt velkommen til at kontakte os via mail til info@mindfulness-akademiet.dk. Vi ringer dig gerne op for en mere detaljeret drøftelse.

Fyrtårn

Mindfulness Educator® 2018

Modul 1: 21./22. april 2018

Modul 2: 2.-11. maj 2018 (Portugal)

Modul 3: 26./27. maj 2018

Modul 4: 11./12. august 2018

Modul 5: 15./16. september 2018

Modul 6: 27./28. oktober 2018

KUN ÉN PLADS TILBAGE!

Fyrtårn

Mindfulness Educator® 2019

Modul 1: 6./7. april 2019

Modul 2: 8.-17. maj 2018 (Portugal)

Modul 3: 15./16. juni 2018

Modul 4: 17./18. august 2018

Modul 5: 21./22. september 2018

Modul 6: 26./27. oktober 2018

Ledige pladser.

Fyrtårn

Mindfulness Educator® 2020

Modul 1: Følger

Modul 2: Følger

Modul 3: Følger

Modul 4: Følger

Modul 5: Følger

Modul 6: Følger

Ledige pladser.

mindfulness balance

Life & Mindfulness Educator® uddannelsen bygges op af flere niveauer.

Life & Mindfulness Educator® uddannelsen bygges op af Life & Mindfulness Practitioner® + Life & Mindfulness Advanced Practitioner + Life & Mindfulness Educator®.

Fra 2018 kan du også supplere en mindfulness grunduddannelse med en kvalificerende uddannelse fra Akademiet.

Herunder kan du læse mere om de forskellige niveauer.

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller et input i feltet herunder. (Brug det dog ikke til at besvare undersøgelsens spørgsmål – her skal du klikke på knappen lige herover). Du er også velkommen til at sende os en mail på info@mindfulness-akademiet.dk.

Skriv en kommentar