Det kan være svært at vælge vejen…

 

Det er meget normalt at tænke, der må (skal) ske noget i mit liv. Jeg må vælge en anden retning, end den jeg er på lige nu. Måske tænker du også:

Ja, jeg vil gerne mere mindfulness.
Men, hvad skal jeg gøre?
Hvilken vej, skal jeg vælge?

 

Du har flere veje at gå.

Ofte er der 3 baggrunde for at søge mere mindfulness:

 

  1. For din egen skyld
  2. Fordi du skal bruge det i dit arbejde
  3. Fordi du gerne vil leve af det

 

 

Lad os kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder:

1. For din egen skyld

Også her kan der være forskellige årsager til, at du vil mere mindfulness:

Du har lyst til at lære mere

Måske mærker du “bare” en indre lyst til at gå på opdagelse i det der mindfulness. Finde lidt mere ud af, hvad det er og hvad det måske kan gøre for dig. Du har måske snuset til meditation, men uden sådan rigtigt at gøre noget ved det for alvor. Du har måske lavet en smule yoga og du har måske læst en artikel eller en bog om mindfulness. Og nu vil du gerne gå lidt videre. Du vil gerne lære mere om mindfulness. Både teorien og principperne. Og du vil gerne lære at meditere rigtigt og få mere indblik i yoga. Og arbejde med mindfulness principperne, så de kan blive en del af dig og den måde, du er på. Med mere balance, ro og nærvær.

Du har brug for det, måske pga. stress, bekymringer eller andet

Måske har du mærket presset fra stress. Fra angst. Eller fra depression. Måske har du svært ved at bevare roen og overblikket i en hektisk hverdag. Måske tager den ene bekymring den anden. Måske har du en oplevelse af, at du lever dit liv halvt (eller endnu mindre). Måske går du hele tiden rundt med tanken om, at du ikke er god nok. At du ikke fortjener noget. Og at du “bare skal tage dig sammen”. Allerførst skal berolige dig med, at du ikke er alene. Rigtig mange af de elever, der starter på Mindfulness Practitioner uddannelsen kommer med lidt eller måske det hele af dette. Og oplever, at det virker… og det leder os så til, svaret på, hvad du skal vælge…

Mindfulness Practitioner uddannelsen

I begge tilfælde er dit rigtige valg, at komme med på Mindfulness Practitioner forløbet. Dette forløb er en grundlæggende uddannelse i mindfulness. Du lærer principperne og teorien bag. Du lærer om hjernen og kroppen – og du lærer om, hvordan det hele hænger sammen, når tankerne kommer dumpende – måske med bekymring eller uro. Og du lærer, hvad du kan gøre ved det. Uddannelsen er et trygt sted. Små hold og hjertelig og imødekommende undervisning. Vi møder dig præcis, hvor du er. Og alle kan være med.

Hvis du vil læse mere om Mindfulness Practitioner uddannelsen, så klik her.

On-line muligheder

Hvis du føler, at en 9 ugers uddannelse er lidt for stor en bid at tage lige nu, så har du nogle andre muligheder. Måske kan det også være, at du faktisk er klar til at springe på Mindfulness Practitioner uddannelsen, men godt lige vil se mere til, hvordan vi arbejder og opleve Flora. Det er helt normalt og ganske forståeligt. Her har du heldigvis også nogle muligheder.

Enten kan du købe Floras Mini Mindfulness INTRO forløb. Et 10 dages introduktionsforløb til mindfulness – on line, hvor du får en supernem 10 dages introduktion til mindfulnessprincipperne, meditation og yoga og kan snuse lidt til det, inden du måske beslutter dig for at gå videre. Du kan springe på forløbet lige her.

Du kan også melde dig ind i on-line klubben AT LEVE MINDFULDT med Flora. Det koster kun 59 kr om måneden (Altså bare 2 kroner om dagen!) – Her får du hver dag en mail med en lille tekst, som lige minder dig om dit nærvær eller andre gode mindfulness ting. Du får også adgang til guidede meditationer, yogaøvelser og et on-line forum, hvor du kan stille spørgsmål eller reflektere med de andre medlemmer. Du melder dig ind lige her. Prøv det måske en måned eller to. Du kan altid melde dig ud igen, uden binding eller varsel, så prøv det bare.

 

2. Du skal bruge det i dit arbejde

Der er rigtig mange arbejdspladser, der har opdaget, at mindfulness er et effektivt og særdeles brugbart værktøj til at håndtere pressede situationer og stress. Her vil mange måske sige, at ved at lære mindfulness fjerner man ikke årsagerne til stress, men symptombehandler kun. Det er er dog ikke rigtigt, faktisk tværtimod. De arbejdspladser, der anvender mindfulness aktivt i deres personalepleje og videreuddannelsesplaner opdager, at medarbejderne ikke kun bliver bedre til at håndtere press og stress, men faktisk gennem ro, nærvær og overblik også bliver bedre til at udpege årsagerne til stress og press – og aktivt gøre noget for at ændre situationen.

Så mindfulness er altså ikke kun en god ting for den enkelte medarbejder, det er også et aktiv for virksomheden i en hård konkurrence, hvor der hele tiden skal optimeres og videreudvikles for at imødegå konkurrence og konstant forandrende markedsforudsætninger.

Hvis du er chef, leder eller medarbejder i f.eks. en HR afdeling

Så, hvis du sidder i en HR afdeling eller er afdelingsleder eller chef, så er mindfulness en væsentlig fremtidig sikring og udvikling af dine kompetencer. Det er der ingen tvivl om. Og her er Mindfulness Practitioner det helt rigtige valg for dig.

Hvis du arbejder med mennesker, som f.eks. lærer eller pædagog

Hvis du arbejder med mennesker. Som pædagog, lærer eller tilsvarende, så ved du, at nærvær og opmærksomhed er nøglen til succes. Du ved også, at der er tusinde ting, der naturligt forhindrer dig i at bevare dette nærvær og din opmærksomhed. Med mindfulness kan du lære det. Og du kan lære at navigere i en hverdag, som er fyldt med forandringer og øjeblikkets udfordringer. Mindfulness kan være dit anker i sådan en hverdag. Og derfor er der efterhånden rigtig mange institutioner, kommuner og undervisningssteder, der sender deres medarbejdere på mindfulness uddannelser. Her vil Mindfulness Practitioner også være dit rigtige sted at starte.

Hvis du er en del af et team

Der er også flere og flere arbejdspladser, der sender “almindelige” medarbejdere på mindfulness uddannelse. Ofte er det “fyrtårns-effekten”, man opnår ved at sende nøglemedarbejdere på mindfulness uddannelse. Medarbejderen kommer forandret tilbage og begynder – alene ved sin rolige og nærværende tilstedeværelse – at skabe ringe i vandet til kollegerne og teamet omkring ham eller hende. Flere medarbejdere begynder også at holde små mindfulness seancer, f.eks. i forbindelse med personalemøder og skaber en positiv forandring af virksomhedskulturen, som får direkte effekt på virksomhedens kvalitet og forandringsparathed. Også i dette tilfælde er Mindfulness Practitioner det helt rigtige sted at starte.

 

3. Fordi du gerne vil leve af det

Måske er du allerede selvstændig inden for personlig udvikling, yoga eller som coach, terapeut, psykolog el.lign. og vil gerne videreudvikle din forretning med mindfulness. Både for at blive bedre til det, du allerede gør, men også for at implementere mindfulness i din forretning i stor eller mindre grad.

Vi har f.eks. rigtig mange elever, der bygger videre på deres coach uddannelse fra f.eks. Mindjuice eller Sophia Manning og med mindfulness skaber en endnu stærkere platform i deres forretning. Nogle elever bringer endda mindfulness i front og begynder at udbyde egne coachbaserede mindfulnessforløb med stor succes.

Det kan også være, at du drømmer om at blive mindfulness instruktør eller mindfulness underviser. Ændre dit professionelle liv og måske foretage et karriereskift. Mindfulness kan bruges til mange ting og i mange professioner. Så det er helt naturligt, at du kigger nærmere på mulighederne her.

Mange af vores elever har brugt Mindfulness Practitioner uddannelsen som springbræt til en selvstændig fremtid. Her har de 2 individuelle coach/supervisionssamtaler, som du får undervejs i Mindfulness Practitioner uddannelsen været meget værdifulde for mange, som har brugt dem til at få lagt en strategi og linje for fremtiden. Som Mindfulness Practitioner bliver du også del af et efterhånden ret stort netværk, som deler erfaringer og udfordringer i fælles forum.

Hvis du vil gå hele vejen

Hvis du tænker i disse baner. Altså at du vil leve af det. Så skal du starte med Mindfulness Practitioner. Det er der ingen tvivl om. Her får du alle de grundlæggende ting på plads. Og du lærer også at guide en meditation og du lærer at formidle mindfulness på elementært niveau. Hvis du vil gå hele vejen og blive professionel mindfulness underviser, så er Mindfulness Educator det rigtige valg for dig. Denne uddannelse er toppen af det, du kan vælge.

Uddannelsen til Mindfulness Educator® er bygget op af de 3 niveauer: Mindfulness Practitioner, Mindfulness Advanced Practitioner og til sidste Mindfulness Educator®. Forløbet tager fra 1,5 til 2 år (eller længere afhængig af din situation og muligheder) og giver dig dybdegående kendskab til mindfulness, didaktik, undervisningspsykologi ligesom du rent praktisk lærer at gennemføre et 8 ugers mindfulnessprogram og et kort yogaprogram.

Du kan læse mere om Mindfulness Practitioner her. Og her kan du læse mere om Mindfulness Educator® uddannelsen. Mindfulness Educator® er en registreret titel, som tilhører Mindfulness Akademiet og sikrer autenticiteten og kvaliteten. Der uddannes kun maks. 10 Mindfulness Educator® om året, så det sikrer også, at du bliver en del af en eftertragtet og eksklusiv gruppe af mindfulness undervisere på meget højt niveau.

 

Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål – enten pr. mail eller telefon 55 71 96 75.

Floras mini mindfulness INTRO forløb

Mini Mindfulness INTRO forløb

Et 10 dages introduktionsforløb til dig, der gerne lige vil snuse lidt mere til mindfulness principperne, prøve en meditation og finde ud af, hvad det hele er for noget på en uforpligtende, nem og praktisk brugbar måde.

HALV PRIS ved hurtig tilmelding!

on line mindfulness meditation med Flora Eriksen

Floras On-line Mindfulness KLUB

Kom med i Floras on-line klub for kun 2 kroner om dagen! Du får daglig mail reminder, som hjælper dig med til at fastholde din daglige mindfulness praksis. Meditationer, yogaøvelser og meget, meget mere.

MELD DIG IND NU!

Mindfulness Practitioner uddannelse

Mindfulness Practitioner

Den mest transformerende uddannelse, du kan vælge, når du vil lære mindfulness. Teori og viden på en praktisk, enkel og nærværende facon, som du kan bruge direkte i dit eget liv – både privat og professionelt. Små hold.

LÆS MERE!

Mindfulness Educator

Mindfulness Educator®

Hvis du mener det alvorligt med mindfulness. Bliv mindfulness underviser på højeste niveau. Didaktik, gruppepsykolog og formidling undervist af de bedste. En af de mest eftertragtede mindfulness  uddannelser.

LÆS MERE!

Skriv en kommentar